Skip to main content

Top 10 de visites turístiques a Moldàvia, Moldàvia

Top 10 de visites turístiques a Moldàvia, Moldàvia

1. EX CELLER D'ORHEI I CRICOVA

El recorregut està planificat de manera que no us avorrireu mai: - Recepció a l’hotel / apartament - 45 minuts amb cotxe fins a Cricova - 2 hores de recorregut pels cellers - 1 hora amb cotxe fins a Old Orhei - 1 hora per explorar lloc - 1 hora per dinar / sopar relaxant - 1 hora amb cotxe de tornada a Chisinau / hotel Temps total necessari: 7 hores

Inclou:

Berenars, tast de vins, guia professional, guia local, recollida i devolució a l’hotel, visita privada

Exclusions:

dinar, begudes

2. VISITA SENDERÍSTICA DE TRANSNÍSTRIA

Una excursió d’un dia per un país que no existeix a peu amb transport públic i que us ofereix l’experiència més autèntica de la vida local. 

La ruta a peu és d’uns 9 a 10 km, que s’estén a la ciutat de Bender i Tiraspol. 

Visitar els principals llocs d'interès, submergir-se en la història, dinar en una cantina soviètica, explorar el mercat local i el transport ajuda a entendre la situació de l'estat autònom atrapat en un conflicte congelat.

Inclou: entrada a la fortalesa, transport de tornada, viatge en troleibús, guia privat

Exclusions: dinar, entrada al museu, records i altres despeses

3. CUINA COM MOLDOVANES !! VISITA PRIVADA

Voleu aprendre a cuinar menjar tradicional moldau? Avui és el vostre dia de la sort! Al Centre d’Artesania “Casa Parinteasca” aprendràs no només sobre els vestits tradicionals moldavos i els costums etnogràfics, sinó que també aprendràs a cuinar el plat moldau més conegut: “sarmale - rotllo de fulles de col o vinya”. 

Aquí gaudireu d’un dinar molt especial. Els plats tradicionals se serviran amb el millor vi local, mentre que les tisanes ecològiques, acompanyades de melmelades casolanes, us sorprendran amb el seu increïble sabor. 

Després de dinar, visitarem el Museu de la Mel de Raciula, coneixerem la vida de les abelles, tastarem un tipus diferent de mel i altres productes de la mel. 

De tornada a Chisinau, també visitarà el monestir de Frumoasa.

Inclou: serveis de guia, transport privat, tiquets d’entrada

Exclusions: despeses personals, records

4. VISITA PRIVADA A TRANSNÍSTRIA! TORNA A LA URSS!

Avui us convido a descobrir Transnistria. L’antiga URSS encara viu i viu en aquesta regió autònoma. És un territori trencador dins de les fronteres reconegudes internacionalment de Moldàvia. 

L'escut nacional del país inclou encara el tradicional martell i la falç, i l'estàtua de Lenin encara no s'ha enderrocat. Aquest estat comunista es diu "l'última dictadura estalinista que queda a Europa". La primera parada és Fortaleza Bender.

 El 1713, la fortalesa, la ciutat i el poble proper de Varniţa van ser el lloc d’escaramusses (kalabalik) entre Carles XII de Suècia, que s’hi va refugiar amb l’hetman cosac Ivan Mazepa després de la seva derrota a la batalla de Poltava. 

Després, recorrerem la ciutat de Tiraspol, capital de Transnistria, i continuarem cap al nord fins a la ciutat de Dubassary, al llarg del riu Dniester. 

Us sorprendrà els monuments comunistes que encara es poden veure pel camí i ciutats petites com Grigoriopol i Dubasari.

Inclou: serveis de guia privat, transport, bitllets d’entrada, altres

Exclusions: despeses personals, records, aliments, begudes, aperitius

5. VISITA PRIVADA AL VELL ORHEI !! MONJOS, TAPIS I CEL RURAL !!

Comenceu el dia amb una visita al monestir de Curchi, una autèntica joia de la nostra vida religiosa. Aquí veureu diverses esglésies i, entre elles, la catedral de l'Assumpció de la Mare de Déu, construïda amb els dissenys del genial arquitecte Bartolomeo Rastrelli. 

Propera parada del Museu d’Artesania i Catifes Nacionals, que per cert està protegit per la UNESCO. Al museu, veurem el procés de teixit de catifes a l’antiga. 

Continuació del viatge a la reserva Old Orhei, on tindreu la possibilitat d’experimentar la vida real del poble moldau i també fer fotos de la població local. 

No deixeu passar l’oportunitat de combinar el dinar amb una família local al poble de Trebujeni. A la tarda, visitarem el complex museístic a l’aire lliure, que és “sens dubte l’espectacle més fantàstic de Moldàvia”. 

Aquí veureu un monestir de coves ortodoxes anomenat "Santa Maria Dormata" ampliat i modificat a l'interior dels penya-segats per monjos al llarg dels segles.

Inclou: serveis de guia, transport privat, tiquets d’entrada

Exclusions: despeses personals, records, aliments, begudes, aperitius

6. VISITA PRIVADA A LA CELLERIA MILESTII MICI GUINNESS I HANCESTI NOBLE MANSION

Si voleu aprofundir en la història de Moldàvia, acompanyeu-me en aquest recorregut i anirem amb cotxe fins a la ciutat de Hancesti per veure la mansió Manuc Bey i el seu museu, on el guia local explicarà detalladament com va aparèixer aquest petit país al mapa de Moldàvia, Europa. 

La mansió en si és un castell d’estil francès, amb jardí d’hivern, torres de guàrdia i un parc. 

Va ser construït a la segona meitat del segle XIX per Alexander Bernardazzi, l'arquitecte més famós de Moldàvia, i durant diverses dècades va ser propietat de la família Mirzoiana, descendent de Manuc-Bey. 

De tornada a Chisinau, visitarem Milestii Mici Underground Wine City, també esmentada al Llibre Guinness dels Rècords per tenir la col·lecció de vins més gran del món. 

La longitud d’aquest celler subterrani és de 200 km a una profunditat de 40-85 metres. 

La temperatura constant de 12-14ºC i la humitat del 85-95% d’aquest “regne de vins” contribueixen idealment a revelar plenament les característiques naturals dels vins d’elit.

Inclou: serveis de guia, transport privat, tiquets d’entrada

Exclusions: despeses personals, records, aliments, begudes, aperitius

7. VISITA PRIVADA A MOLDOVA

Amb els meus més de cinc anys d’experiència com a guia i intèrpret, pot estar segur que està a les mans adequades.

Inclou: Guia amb experiència
8. VISITA A LA CIUTAT PRIVADA DE CHISINAU
Amb els meus més de cinc anys d’experiència com a guia i intèrpret, pot estar segur que està a les mans adequades.

Inclou: Guia amb experiència

9. TORNAR A LA URSS - VISITA A TRANSNÍSTRA

La República de Moldàvia va ser soviètica durant prop de 50 anys i va deixar la seva empremta, una de les quals és Transnistria. 

I per què no un viatge a la regió independentista de Transnistria? Un petit retorn a la URSS per un dia, per dir "jo hi era" .., 

per descobrir un territori sense territori ... .., un país sense país ... La situació política encara és complexa avui amb Moldàvia , la tensió és palpable però no perillosa per a un turista estranger. 

Visitar Transnistria és possible perquè no és instintivament contra el turisme. La nostra agència organitza aquest viatge amb una barreja de descoberta, gust i plaer i trobada amb la terra. 

Podreu descobrir els aspectes autèntics d’una regió encara sota un model que es creia que era obsolet.

Inclou: guia professional, transport privat durant tot el dia, bitllets a totes les ubicacions incloses a l’itinerari

Exclusions: excursions opcionals, menjar i begudes, despeses personals

10. VISITA A TRANSNISTRIA

El Tour de Tiraspol és una experiència única perquè us permet entendre com vivien les persones a la Unió Soviètica. Als carrers pots conèixer gent que enyora la Unió Soviètica i el clima et farà pensar en aquell període. 

Reserveu aquest recorregut si voleu veure la moderna ciutat soviètica.

Inclou: transport privat

Popular posts from this blog

12 activitats per fer a Basilea, Suïssa

12 activitats per fer a Basilea, Suïssa aquesta ciutat té prou a fer durant tota una setmana. Sobretot perquè també teniu un gran accés a França i Alemanya. La ciutat de Basilea es troba a la frontera nord-oest de Suïssa i quan aterrau, voleu a un aeroport compartit amb França i Alemanya. Això ens va confondre al principi, però un cop esbrinat per quin costat de l’aeroport havíem de passar, tot va ser senzill. Vam agafar un autobús des de l’aeroport fins a la ciutat per menys de 5 dòlars cadascun. Si sou amants dels museus, us trobareu a casa a Basilea, ja que la ciutat és ben coneguda pels seus museus, però si no, n’hi ha molt més. Aquí teniu la llista de 12 coses per fer a Basilea, Suïssa, que inclou molt més del que els museus. Al cap i a la fi, és la tercera ciutat més gran de Suïssa i també cosmopolita. Quan anar a Basilea Vaig visitar Suïssa a l’estiu, de manera que viure Suïssa a l’estiu és increïble, ja que podeu gaudir del clima càlid i seguir tradicions com nedar al Rin, espo

Viatge de Londres a Suïssa amb tren

Viatge de Londres a Suïssa amb tren Viatgeu de Londres a Suïssa, on trobareu la millor xocolata, impressionants vistes a la muntanya i al llac i passejades en tren. Realment és un lloc màgic i, si sou algú que no és avers al fred, val la pena visitar-lo. Per descomptat, es podria volar de Londres a Suïssa, però on és la diversió? En lloc d’això, canvieu les línies d’entrada i les sales d’espera blanques i brutes per a un viatge ple de variacions i espectacle. Aquí teniu una llista de rutes de tren que podeu considerar: Tren de Londres a Zuric Tren de Londres a St. Moritz Tren de Londres a Zermatt Tren de Londres a Ginebra Tren de Londres a Zuric La primera part del viatge en tren de Londres a Zuric implica l'Eurostar a gran velocitat sota el túnel anglès, sempre una delícia del tren. Abordareu a Londres St Pancras International i us dirigireu a la City of Lights (París) o Brussel·les. L’Eurostar de Londres a París és de dues hores i Londres a Brussel·les és un viatge igual de ràpid

22 COSES PER FER LITUÀNIA

27 COSES PER FER LITUÀNIA CONSELLS I MAPA INTERIOR Esteu pensant en fer un viatge al país més bonic del Bàltic i us ho pregunteu què hi ha per veure i fer a Lituània? En aquest article trobareu la meva selecció. d'alguns dels millors llocs per veure i les millors coses a fer a Lituània. Això és una guia pròpia, plena de consells i consells locals, i espero que us inspiri visiteu el meu país d'origen i exploreu-lo més profundament. Fa diversos anys que dirigeixo el bloc de viatges Full Suitcase, escrivint sobre les destinacions més diverses del món .  Tot i això, sempre he tingut dificultats per escriure sobre el meu país d'origen, Lituània, perquè d'alguna manera és difícil de veure a través del ulls de turista . Tanmateix, quan vaig buscar a Google "les millors coses a fer a Lituània", vaig trobar que tots els articles més ben classificats no fan justícia a Lituània .  Malauradament, la majoria estan escrits per contractistes escriptors que no han estat mai a