Skip to main content

7 países com a maioria dos locais de patrimônio mundial da UNESCO

7 países com a maioria dos locais de patrimônio mundial da UNESCO

Els llocs del Patrimoni Mundial de la UNESCO són ​​un segell inconfusible de prestigi i honor en qualsevol punt de referència o atracció turística.

Els criteris per rebre aquest honor són molt estrictes. I amb raó, ja que aquests llocs del Patrimoni Mundial de la UNESCO tenen una importància cultural i / o física i en el moment que es col·loca la designació en un lloc, qüestiona el punt de referència "al mapa" (en sentit figurat, és clar - el punt de referència té després tot ha estat allà molt abans que s’afegís a la llista).

Sembla que els viatgers de tot el món també estan d’acord amb els experts i vénen de tot arreu per veure el màxim de llocs declarats patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

De vegades, en certes indústries (per exemple, la música o la televisió) trobeu que els experts del sector que determinen el que és "bo o dolent" de vegades no estan tan sincronitzats amb els consumidors reals (per això, algunes pel·lícules criticades acaben guanyant milions de dòlars a la caixa) oficina i per què algunes pel·lícules aclamades per la crítica resulten ser fracassos de taquilla), però aquesta tendència és absent a la indústria dels viatges.

Els viatgers, les històries i els experts en viatges tendeixen a coincidir gairebé per unanimitat en què un lloc del Patrimoni Mundial de la UNESCO és una cosa bonica i una cosa que val la pena veure (i, per descomptat, utilitzar-lo com a teló de fons dels seus "humils drets de presumir", autofotos de viatge).

Llavors, a quins països podeu trobar els llocs més declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO?

llista de ciutats

  1. Itàlia: 51 llocs
  2. Xina: 48 llocs
  3. Espanya: 44 llocs
  4. França: 41 llocs
  5. Alemanya: 40 llocs
  6. Mèxic: 33 llocs
  7. Índia: 32 llocs

Popular posts from this blog

12 activitats per fer a Basilea, Suïssa

12 activitats per fer a Basilea, Suïssa aquesta ciutat té prou a fer durant tota una setmana. Sobretot perquè també teniu un gran accés a França i Alemanya. La ciutat de Basilea es troba a la frontera nord-oest de Suïssa i quan aterrau, voleu a un aeroport compartit amb França i Alemanya. Això ens va confondre al principi, però un cop esbrinat per quin costat de l’aeroport havíem de passar, tot va ser senzill. Vam agafar un autobús des de l’aeroport fins a la ciutat per menys de 5 dòlars cadascun. Si sou amants dels museus, us trobareu a casa a Basilea, ja que la ciutat és ben coneguda pels seus museus, però si no, n’hi ha molt més. Aquí teniu la llista de 12 coses per fer a Basilea, Suïssa, que inclou molt més del que els museus. Al cap i a la fi, és la tercera ciutat més gran de Suïssa i també cosmopolita. Quan anar a Basilea Vaig visitar Suïssa a l’estiu, de manera que viure Suïssa a l’estiu és increïble, ja que podeu gaudir del clima càlid i seguir tradicions com nedar al Rin, espo

22 COSES PER FER LITUÀNIA

27 COSES PER FER LITUÀNIA CONSELLS I MAPA INTERIOR Esteu pensant en fer un viatge al país més bonic del Bàltic i us ho pregunteu què hi ha per veure i fer a Lituània? En aquest article trobareu la meva selecció. d'alguns dels millors llocs per veure i les millors coses a fer a Lituània. Això és una guia pròpia, plena de consells i consells locals, i espero que us inspiri visiteu el meu país d'origen i exploreu-lo més profundament. Fa diversos anys que dirigeixo el bloc de viatges Full Suitcase, escrivint sobre les destinacions més diverses del món .  Tot i això, sempre he tingut dificultats per escriure sobre el meu país d'origen, Lituània, perquè d'alguna manera és difícil de veure a través del ulls de turista . Tanmateix, quan vaig buscar a Google "les millors coses a fer a Lituània", vaig trobar que tots els articles més ben classificats no fan justícia a Lituània .  Malauradament, la majoria estan escrits per contractistes escriptors que no han estat mai a

Viatge de Londres a Suïssa amb tren

Viatge de Londres a Suïssa amb tren Viatgeu de Londres a Suïssa, on trobareu la millor xocolata, impressionants vistes a la muntanya i al llac i passejades en tren. Realment és un lloc màgic i, si sou algú que no és avers al fred, val la pena visitar-lo. Per descomptat, es podria volar de Londres a Suïssa, però on és la diversió? En lloc d’això, canvieu les línies d’entrada i les sales d’espera blanques i brutes per a un viatge ple de variacions i espectacle. Aquí teniu una llista de rutes de tren que podeu considerar: Tren de Londres a Zuric Tren de Londres a St. Moritz Tren de Londres a Zermatt Tren de Londres a Ginebra Tren de Londres a Zuric La primera part del viatge en tren de Londres a Zuric implica l'Eurostar a gran velocitat sota el túnel anglès, sempre una delícia del tren. Abordareu a Londres St Pancras International i us dirigireu a la City of Lights (París) o Brussel·les. L’Eurostar de Londres a París és de dues hores i Londres a Brussel·les és un viatge igual de ràpid